Амбър търси дом!

 • Име: Амбър
 • Пол: Женски
 • Години: 7 г.
 • Килограми: 25 кг.
 • Цвят: Черен
 • Статус: Търси дом!

Общинският приют в Горни Богров е дом за Амбър от 2018 година

Тя е прибрана от улицата, където последно е попаднала. Минала през няколко семейства и изоставяна няколко пъти. Нито едно от тях не е имало нужното търпение, опит с кучета и подход за да се справи с нейните недостатъци.

Тя не се харесва с други кучета, но като че ли вече е свикнала с присъствието им. Въпреки това, животът в приюта за Амбър е много труден. Влагата през по-студените месеци уврежда лапичките й, а студът сковава вече не толкова младите й крачета. Тя е на около 7 години. Вече повече от половината живот й е минал и ние искрено се надяваме да се появи нейният човек, с главно „Ч“, който ще й подари щастие в оставащите й още няколко години.

Амбър кастрирана, чипирана, ваксинирана и има европаспорт

Процедура за осиновяване

За да осиновиш куче от породата питбул или питоподобно е нужно:

 1. Да обмислиш добре решението си. Домашният любимец е голяма отговорност, която ти поемаш докато то е живо. Ако не си сигурен, че можеш да бъдеш отговорен или че не няма да можеш да се грижиш за него в някакъв момент, то те съветваме на този етап да не осиновяваш куче.
  Осиновяването на куче, което вече е било изоставяно не един път е още по-голяма отговорност, защото би травмирало кучето завинаги, ако отново преживее този стрес или разочарование.
 2. Да се свържеш с нас чрез формата по долу или да попълниш нашата анкета за кандидат осиновители, а ние ще се свържеш с теб след това или да дойдеш направо на организираните разходки всяка събота в Общинския приют в Горни Богров.
 3. Да отделиш достатъчно време за опознаване и разходка с кучето, което искаш да осиновиш. Благодарение на тези срещи ще можеш да прецениш дали характера на кучето пасва на твоите нужди или тези на семейството ти и също дали ти самия можеш да се погрижиш за неговите нужди. Те могат да бъдат от всякакво – задължителните ветеринарни грижи за всеки домашен любимец, също специфични такива, по-дълги разходки, изразходване на енергия, работа върху поведението му, емоционалните му нужди и разбира се – търпение докато свиква в новата обстановка.

Попитай и се запознай с

Амбър

Share your love

Абонирай се за нашите новини!

Бъди информиран за всички наши новини, кампании и нови кучета, които търсят своя дом!