Блеки търси дом

 • Име: Блеки
 • Пол: Мъжки
 • Години: 6 г.
 • Килограми: 30 кг.
 • Цвят: Черен
 • Статус: Търси дом!

Общинският приют в Горни Богров е дом за Блеки от 2018 година.

Въпреки, че приюта е дом повече от 4 години за Блеки, той е един от най-усмихнатите обитатели в него. Вече е свикнал с графика за разходка в единствения ден през седмицата и търпеливо го чака… А когато кучешкият му часовник удари “10:00 часа в събота”, той вече е подпрял лапички на клетката и скача и маха с опашка от вълнение…

Сигурно си казва “Дали днес няма да е моя щастлив ден, в който някой ще открие истинския си приятел в мен? Колко мои приятели излязоха на разходка в събота и не се върнаха повече. Защо никой не ме харесва?”. И ние се питаме това. На пръв поглед прекалено енергичен, но това обясняваме с редките разходки и енергията, която насъбира в себе си. Но щом я изразходи (обикновено в гонене на топки), той ляга кротко в краката ти и се наслаждава на компанията ти.

Да, такъв си е Блеки- мъничко луд. Но кой в днешно време не е? Трудно е да го разбереш, но опознаеш ли го – си влюбен в него завинаги. А ние нямаме търпение някой с мъничко местенце в дома си… и в сърцето си – да го запълни с липсващото парче “Верен приятел завинаги”!

Блеки е кастриран, чипиран, ваксиниран и има европаспорт

 • Ако виждаш новия член на семейството си в лицето на Блеки– попълни анкетата ни за осиновяване, свържи се с нас чрез формата по долу или ела на разходка всяка събота от 10 до 14 часа в Общинският приют в Горни Богров.
 • Ако не можеш да го вземеш у дома, но искаш да помогнеш – сподели линка с историята му.

Процедура за осиновяване

За да осиновиш куче от породата питбул или питоподобно е нужно:

 1. Да обмислиш добре решението си. Домашният любимец е голяма отговорност, която ти поемаш докато то е живо. Ако не си сигурен, че можеш да бъдеш отговорен или че не няма да можеш да се грижиш за него в някакъв момент, то те съветваме на този етап да не осиновяваш куче.
  Осиновяването на куче, което вече е било изоставяно не един път е още по-голяма отговорност, защото би травмирало кучето завинаги, ако отново преживее този стрес или разочарование.
 2. Да се свържеш с нас чрез формата по долу или да попълниш нашата анкета за кандидат осиновители, а ние ще се свържеш с теб след това или да дойдеш направо на организираните разходки всяка събота в Общинския приют в Горни Богров.
 3. Да отделиш достатъчно време за опознаване и разходка с кучето, което искаш да осиновиш. Благодарение на тези срещи ще можеш да прецениш дали характера на кучето пасва на твоите нужди или тези на семейството ти и също дали ти самия можеш да се погрижиш за неговите нужди. Те могат да бъдат от всякакво – задължителните ветеринарни грижи за всеки домашен любимец, също специфични такива, по-дълги разходки, изразходване на енергия, работа върху поведението му, емоционалните му нужди и разбира се – търпение докато свиква в новата обстановка.

Попитай и се запознай с

Блеки

Share your love

Абонирай се за нашите новини!

Бъди информиран за всички наши новини, кампании и нови кучета, които търсят своя дом!