Брауни търси дом!

 • Име: Брауни
 • Пол: Мъжки
 • Години: 4 г.
 • Килограми: 35 кг.
 • Цвят: Тъмно кафяв
 • Статус: Търси дом!

Общинският приют в Горни Богров е дом за Брауни от 2020 година.

Брауни е от кучетатата, които чакат повече от две години в приюта за да имат своето ново семейство. Не можем да кажем, че е голям красавец, но не можем да отречем, че е уникално чаровен, сладък и усмихнат.  Ако искате бързо да му спечелите сърцето- лакомствата са голям стимул да ви се усмихва. Но и без тях той ще ви хареса, защото обожава човешката компания.

След кратко 5-10 минутно тичане или по-енергично ходене, Брауни върви повече от добре на повод. Но предвид, че излиза само веднъж седмично, енергията му в началото на разходката е съвсем разбираема. 
Не обръща внимание на другите животни, но нямаме впечатления и да ги търси за компания. Затова ако бъдещите собственици имат вече куче, срещата с него е необходима

Брауни е кастриран, чипиран, ваксиниран и има европаспорт

 • Ако виждаш новия член на семейството си в лицето на Брауни – попълни анкетата ни за осиновяване, свържи се с нас чрез формата по долу или ела на разходка всяка събота от 10 до 14 часа в Общинският приют в Горни Богров.
 • Ако не можеш да го вземеш у дома, но искаш да помогнеш – сподели линка с историята му.

Процедура за осиновяване

За да осиновиш куче от породата питбул или питоподобно е нужно:

 1. Да обмислиш добре решението си. Домашният любимец е голяма отговорност, която ти поемаш докато то е живо. Ако не си сигурен, че можеш да бъдеш отговорен или че не няма да можеш да се грижиш за него в някакъв момент, то те съветваме на този етап да не осиновяваш куче.
  Осиновяването на куче, което вече е било изоставяно не един път е още по-голяма отговорност, защото би травмирало кучето завинаги, ако отново преживее този стрес или разочарование.
 2. Да се свържеш с нас чрез формата по долу или да попълниш нашата анкета за кандидат осиновители, а ние ще се свържеш с теб след това или да дойдеш направо на организираните разходки всяка събота в Общинския приют в Горни Богров.
 3. Да отделиш достатъчно време за опознаване и разходка с кучето, което искаш да осиновиш. Благодарение на тези срещи ще можеш да прецениш дали характера на кучето пасва на твоите нужди или тези на семейството ти и също дали ти самия можеш да се погрижиш за неговите нужди. Те могат да бъдат от всякакво – задължителните ветеринарни грижи за всеки домашен любимец, също специфични такива, по-дълги разходки, изразходване на енергия, работа върху поведението му, емоционалните му нужди и разбира се – търпение докато свиква в новата обстановка.

Попитай и се запознай с

Брауни

Share your love

Абонирай се за нашите новини!

Бъди информиран за всички наши новини, кампании и нови кучета, които търсят своя дом!