Кали търси дом!

 • Име: Кали
 • Пол: Женски
 • Години: 5 г.
 • Килограми: 20 кг.
 • Цвят: Черен
 • Статус: Търси дом

Общинският приют в Горни Богров е дом за Кали от 2020 година.

Колкото и да не ни се вярва, дори най-малките по размер кученца, понякога чакат с години да намерят своя дом. Кали е една от тях. 
Тя е на около 5-6 години, от които близо 3 преминали в приюта. Тя обожава човешкото внимание и най-любимо й е да я галят и гушкат. Разхожда се спокойно на повод дори с най-неопитните с породата.


Дали заради стреса в приюта и наличието на 1500 кучета или друго, Кали за момента не показва приятелско отношение към други себеподобни, но това не е изключено в бъдеще при по-спокойна обстановка и търпение и работа с нея от бъдещия й стопанин. Затова й търсим в дом, в който ще бъде разбирана. 

Кали кастрирана, чипирана, ваксинирана и има европаспорт

Процедура за осиновяване

За да осиновиш куче от породата питбул или питоподобно е нужно:

 1. Да обмислиш добре решението си. Домашният любимец е голяма отговорност, която ти поемаш докато то е живо. Ако не си сигурен, че можеш да бъдеш отговорен или че не няма да можеш да се грижиш за него в някакъв момент, то те съветваме на този етап да не осиновяваш куче.
  Осиновяването на куче, което вече е било изоставяно не един път е още по-голяма отговорност, защото би травмирало кучето завинаги, ако отново преживее този стрес или разочарование.
 2. Да се свържеш с нас чрез формата по долу или да попълниш нашата анкета за кандидат осиновители, а ние ще се свържеш с теб след това или да дойдеш направо на организираните разходки всяка събота в Общинския приют в Горни Богров.
 3. Да отделиш достатъчно време за опознаване и разходка с кучето, което искаш да осиновиш. Благодарение на тези срещи ще можеш да прецениш дали характера на кучето пасва на твоите нужди или тези на семейството ти и също дали ти самия можеш да се погрижиш за неговите нужди. Те могат да бъдат от всякакво – задължителните ветеринарни грижи за всеки домашен любимец, също специфични такива, по-дълги разходки, изразходване на енергия, работа върху поведението му, емоционалните му нужди и разбира се – търпение докато свиква в новата обстановка.

Попитай и се запознай с

Кали

Share your love

Абонирай се за нашите новини!

Бъди информиран за всички наши новини, кампании и нови кучета, които търсят своя дом!