Кламер търси дом

 • Име: Кламер
 • Пол: Мъжки
 • Години: 5 г.
 • Килограми: 30 кг.
 • Цвят: Бяло и кафяво
 • Статус: Търси дом

Общинският приют в Горни Богров е дом за Кламер от 2022 година.

Повечето хора си мислят, че те трябва да командват кучето. Е, ние ще ви кажем, че кучето и вие трябва да сте приятели и да си имате доверие един на друг. Никой да не доминира над другия. От такъв тип взаимоотношения има нужда и Кламер.

Той обича да се лигави и да играе – особено с въже (което не пуска, докато не раздроби). Свикнал е на по-дълги разходки, защото е по-едър и има нужда да изразходва енергията си. Не е търпелив и започва да джавка като иска да побързаш. Ние знаем това и бързо действаме. Не обича да го подръпват с нетърпение, защото той може да ви покаже, че и да бързате – няма да стигате далеч.

Е, опит си трябва с него – ако го имате, ние ще ви покажем триковете, с които го караме да върви “по гайдата ви” (поне в съботите).

Кламер е кастриран, чипиран, ваксиниран и има европаспорт

 • Ако виждаш новия член на семейството си в лицето на Кламер – попълни анкетата ни за осиновяване, свържи се с нас чрез формата по долу или ела на разходка всяка събота от 10 до 14 часа в Общинският приют в Горни Богров.
 • Ако не можеш да го вземеш у дома, но искаш да помогнеш – сподели линка с историята му.

Процедура за осиновяване

За да осиновиш куче от породата питбул или питоподобно е нужно:

 1. Да обмислиш добре решението си. Домашният любимец е голяма отговорност, която ти поемаш докато то е живо. Ако не си сигурен, че можеш да бъдеш отговорен или че не няма да можеш да се грижиш за него в някакъв момент, то те съветваме на този етап да не осиновяваш куче.
  Осиновяването на куче, което вече е било изоставяно не един път е още по-голяма отговорност, защото би травмирало кучето завинаги, ако отново преживее този стрес или разочарование.
 2. Да се свържеш с нас чрез формата по долу или да попълниш нашата анкета за кандидат осиновители, а ние ще се свържеш с теб след това или да дойдеш направо на организираните разходки всяка събота в Общинския приют в Горни Богров.
 3. Да отделиш достатъчно време за опознаване и разходка с кучето, което искаш да осиновиш. Благодарение на тези срещи ще можеш да прецениш дали характера на кучето пасва на твоите нужди или тези на семейството ти и също дали ти самия можеш да се погрижиш за неговите нужди. Те могат да бъдат от всякакво – задължителните ветеринарни грижи за всеки домашен любимец, също специфични такива, по-дълги разходки, изразходване на енергия, работа върху поведението му, емоционалните му нужди и разбира се – търпение докато свиква в новата обстановка.

Попитай и се запознай с

Кламер

Share your love

Абонирай се за нашите новини!

Бъди информиран за всички наши новини, кампании и нови кучета, които търсят своя дом!