Матилда търси дом!

 • Име: Матилда
 • Пол: Женски
 • Килограми: 26 кг.
 • Цвят: Кафяво-бяла
 • Статус: Търси дом!

Общинският приют в Горни Богров е дом за Матилда от 2020 година

За жалост атмосферата в приюта не й се отразява добре. От известно време красавицата слабее драстично. Правени са й 4D тест и кръвни изследвания, които не дават отговор защо това се случва. Единственото обяснение остава психическия срив.
Трябваше й време, за да се довери да излиза извън клетката. Въпреки това, сега посреща там зад решетката всеки с махаща опашка и целувки. На разходките не стои дълго в клетката, заради посещението на по-големия брой доброволци. Но когато те си тръгнат… остава самичка до следващата събота. 
Ето защо търсим човек, който ще има търпението и сърцето да осигури спокоен дом, в който тя да се чувства като истинска принцеса. В замяна, вярваме, че тя ще му покаже какво е истинско приятелство.

Матилда кастрирана, чипирана, ваксинирана и има европаспорт

 • Ако виждаш новия член на семейството си в лицето на Матилда – попълни анкетата ни за осиновяване, свържи се с нас чрез формата по долу или ела на разходка всяка събота от 10 до 14 часа в Общинският приют в Горни Богров.
 • Ако не можеш да я вземеш у дома, но искаш да помогнеш – сподели линка с историята й.

Процедура за осиновяване

За да осиновиш куче от породата питбул или питоподобно е нужно:

 1. Да обмислиш добре решението си. Домашният любимец е голяма отговорност, която ти поемаш докато то е живо. Ако не си сигурен, че можеш да бъдеш отговорен или че не няма да можеш да се грижиш за него в някакъв момент, то те съветваме на този етап да не осиновяваш куче.
  Осиновяването на куче, което вече е било изоставяно не един път е още по-голяма отговорност, защото би травмирало кучето завинаги, ако отново преживее този стрес или разочарование.
 2. Да се свържеш с нас чрез формата по долу или да попълниш нашата анкета за кандидат осиновители, а ние ще се свържеш с теб след това или да дойдеш направо на организираните разходки всяка събота в Общинския приют в Горни Богров.
 3. Да отделиш достатъчно време за опознаване и разходка с кучето, което искаш да осиновиш. Благодарение на тези срещи ще можеш да прецениш дали характера на кучето пасва на твоите нужди или тези на семейството ти и също дали ти самия можеш да се погрижиш за неговите нужди. Те могат да бъдат от всякакво – задължителните ветеринарни грижи за всеки домашен любимец, също специфични такива, по-дълги разходки, изразходване на енергия, работа върху поведението му, емоционалните му нужди и разбира се – търпение докато свиква в новата обстановка.

Попитай и се запознай с

Матилда

Share your love

Абонирай се за нашите новини!

Бъди информиран за всички наши новини, кампании и нови кучета, които търсят своя дом!