Миа търси дом!

 • Име: Миа
 • Пол: Женски
 • Години: 2 г.
 • Килограми: 28 кг.
 • Цвят: Черен
 • Статус: Търси дом

Общинският приют в Горни Богров е дом за Миа от 2021 година

Тя е една от многото обитатели на приюта, които (не)търпеливо чакат да се появи техният човек или семейство. Младата госпожица е на около годинка- две и доста е игрива и енергична. Харесват ѝ игрите с топка, дърпането на въже и тичането. Тя е изключително възприемчива и с малко почерпка доста бързо разбира какво се изисква от нея. 
Миа обожава хората и скача толкова високо, че успява да раздава целувки и когато си изправен до нея. Любимо ѝ да се гушка, така че бързо ще привикне към живота на диванно куче. 

Когато е в компанията на кучета иска да играе с тях, така че съжителството с друго куче не е изключено.
Пристигна в приюта в доста окаян вид – много слабичка, започнала да развива кожен проблем, няколко месеца по-късно, вече е доста по-добре – наддаде малко килограми и козинката се оправя.

Миа е кастрирана, чипирана, ваксинирана и има европаспорт

Процедура за осиновяване

За да осиновиш куче от породата питбул или питоподобно е нужно:

 1. Да обмислиш добре решението си. Домашният любимец е голяма отговорност, която ти поемаш докато то е живо. Ако не си сигурен, че можеш да бъдеш отговорен или че не няма да можеш да се грижиш за него в някакъв момент, то те съветваме на този етап да не осиновяваш куче.
  Осиновяването на куче, което вече е било изоставяно не един път е още по-голяма отговорност, защото би травмирало кучето завинаги, ако отново преживее този стрес или разочарование.
 2. Да се свържеш с нас чрез формата по долу или да попълниш нашата анкета за кандидат осиновители, а ние ще се свържеш с теб след това или да дойдеш направо на организираните разходки всяка събота в Общинския приют в Горни Богров.
 3. Да отделиш достатъчно време за опознаване и разходка с кучето, което искаш да осиновиш. Благодарение на тези срещи ще можеш да прецениш дали характера на кучето пасва на твоите нужди или тези на семейството ти и също дали ти самия можеш да се погрижиш за неговите нужди. Те могат да бъдат от всякакво – задължителните ветеринарни грижи за всеки домашен любимец, също специфични такива, по-дълги разходки, изразходване на енергия, работа върху поведението му, емоционалните му нужди и разбира се – търпение докато свиква в новата обстановка.

Попитай и се запознай с

Миа

Share your love

Абонирай се за нашите новини!

Бъди информиран за всички наши новини, кампании и нови кучета, които търсят своя дом!