Мони търси дом!

 • Име: Мони
 • Пол: Мъжки
 • Години: 6 г.
 • Килограми: 30 кг.
 • Цвят: Кафяв
 • Статус: Търси дом!

Общинският приют в Горни Богров е дом за Мони от 2019 година.

Приютът е мястото, в което вече поредна година той чака своя нов стопанин. Попаднал в него само на три години мислехме, че има големи шансове това да не остане неговия постоянен дом. Вече на шест продължаваме да се надяваме, че той ще спечели нечие сърце. Мони е изключително умно и уравновесено куче – ще ти покаже пътя, по който иска да върви, но няма да те завлече до там… ти ще го последваш бавно и полека. 


Няма лошо отношение към себеподобни, освен ако те не го предизвикат. Разбира се с деца и възрастни. Големият му размер обаче изисква сила и опит на стопанина. Мони определено има нужда да ви познава, за да покаже игривост, затова препоръчваме кандидат осиновителите да прекарат малко повече време с него, за да опознаят характера му. 

Мони е кастриран, чипиран, ваксиниран и има европаспорт

 • Ако виждаш новия член на семейството си в лицето на Мони – попълни анкетата ни за осиновяване, свържи се с нас чрез формата по долу или ела на разходка всяка събота от 10 до 14 часа в Общинският приют в Горни Богров.
 • Ако не можеш да го вземеш у дома, но искаш да помогнеш – сподели линка с историята му.

Процедура за осиновяване

За да осиновиш куче от породата питбул или питоподобно е нужно:

 1. Да обмислиш добре решението си. Домашният любимец е голяма отговорност, която ти поемаш докато то е живо. Ако не си сигурен, че можеш да бъдеш отговорен или че не няма да можеш да се грижиш за него в някакъв момент, то те съветваме на този етап да не осиновяваш куче.
  Осиновяването на куче, което вече е било изоставяно не един път е още по-голяма отговорност, защото би травмирало кучето завинаги, ако отново преживее този стрес или разочарование.
 2. Да се свържеш с нас чрез формата по долу или да попълниш нашата анкета за кандидат осиновители, а ние ще се свържеш с теб след това или да дойдеш направо на организираните разходки всяка събота в Общинския приют в Горни Богров.
 3. Да отделиш достатъчно време за опознаване и разходка с кучето, което искаш да осиновиш. Благодарение на тези срещи ще можеш да прецениш дали характера на кучето пасва на твоите нужди или тези на семейството ти и също дали ти самия можеш да се погрижиш за неговите нужди. Те могат да бъдат от всякакво – задължителните ветеринарни грижи за всеки домашен любимец, също специфични такива, по-дълги разходки, изразходване на енергия, работа върху поведението му, емоционалните му нужди и разбира се – търпение докато свиква в новата обстановка.

Попитай и се запознай с

Мони

Share your love

Абонирай се за нашите новини!

Бъди информиран за всички наши новини, кампании и нови кучета, които търсят своя дом!