Париж търси дом

 • Име: Париж
 • Пол: Женски
 • Години: 7 г.
 • Килограми: 25 кг.
 • Цвят: Черна
 • Статус: Търси дом!

Общинският приют в Горни Богров е дом за Париж от 2018 година.

Едно от най-възрастните кучета, за които се грижат доброволците в приюта. Париж няма да ви покаже прекрасна стойка, но очите й ще ви накарат да разберете какво е наслада. Наслада от общуването с хора, наслада от живота (въпреки, че живее в клетка и излиза само в събота). Наистина положително настроено куче. Искате да я галите – и тя иска. Искате да тичате – окей, ще тича с вас. Искате да я почерпите – ама това е още по-яко. Искате да си поседнете – веднага се обръща по гръб.

Не искаме Париж да остава в приюта до края на дните си. Надяваме се, че ще разбере какво е диванче и домашен уют. Ако сте от тези с най-големите сърца, разбиращи, че дори и за кратко животът с такова куче си заслужава – тя ви чака!

Париж е кастрирана, чипирана, ваксинирана и има европаспорт

 • Ако виждаш новия член на семейството си в лицето на Париж – попълни анкетата ни за осиновяване, свържи се с нас чрез формата по долу или ела на разходка всяка събота от 10 до 14 часа в Общинският приют в Горни Богров.
 • Ако не можеш да я вземеш у дома, но искаш да помогнеш – сподели линка с историята й.

Процедура за осиновяване

За да осиновиш куче от породата питбул или питоподобно е нужно:

 1. Да обмислиш добре решението си. Домашният любимец е голяма отговорност, която ти поемаш докато то е живо. Ако не си сигурен, че можеш да бъдеш отговорен или че не няма да можеш да се грижиш за него в някакъв момент, то те съветваме на този етап да не осиновяваш куче.
  Осиновяването на куче, което вече е било изоставяно не един път е още по-голяма отговорност, защото би травмирало кучето завинаги, ако отново преживее този стрес или разочарование.
 2. Да се свържеш с нас чрез формата по долу или да попълниш нашата анкета за кандидат осиновители, а ние ще се свържеш с теб след това или да дойдеш направо на организираните разходки всяка събота в Общинския приют в Горни Богров.
 3. Да отделиш достатъчно време за опознаване и разходка с кучето, което искаш да осиновиш. Благодарение на тези срещи ще можеш да прецениш дали характера на кучето пасва на твоите нужди или тези на семейството ти и също дали ти самия можеш да се погрижиш за неговите нужди. Те могат да бъдат от всякакво – задължителните ветеринарни грижи за всеки домашен любимец, също специфични такива, по-дълги разходки, изразходване на енергия, работа върху поведението му, емоционалните му нужди и разбира се – търпение докато свиква в новата обстановка.

Попитай и се запознай с

Париж

Share your love

Абонирай се за нашите новини!

Бъди информиран за всички наши новини, кампании и нови кучета, които търсят своя дом!