Рокси търси дом!

 • Име: Рокси търси дом!
 • Пол: Женски
 • Години: 5 г.
 • Килограми: 25 кг.
 • Цвят: Кафяво и бяло
 • Статус: Търси дом

Общинският приют в Горни Богров е дом за Рокси от 2020 година.

До скоро Рокси се е радвала на дом… Но дали за добро или не, попада в приюта. Ние вярваме, че не случайно кучетата попадат тук. Това е втори шанс за тях да имат истински дом! 


Рокси има изградени навици да върви на повод, да играе с топка, да получава наградки. Обича хората, а кучетата не отразява особено. Знаем, че е съжителствала преди с мъжки кучета. Тя е толкова интуитивна, че когато стане време за хранене в приюта, тя застава с купичката в уста на вратата. На разходки често се появяват хора, който търсят да изведат именно нея. За съжаление обаче все още никой не се е решил да й припомни какъв е уютът на дома. 

Рокси е кастрирана, чипирана, ваксинирана и има европаспорт

 • Ако виждаш новия член на семейството си в лицето на Рокси – попълни анкетата ни за осиновяване, свържи се с нас чрез формата по долу или ела на разходка всяка събота от 10 до 14 часа в Общинският приют в Горни Богров.
 • Ако не можеш да я вземеш у дома, но искаш да помогнеш – сподели линка с историята й.

Процедура за осиновяване

За да осиновиш куче от породата питбул или питоподобно е нужно:

 1. Да обмислиш добре решението си. Домашният любимец е голяма отговорност, която ти поемаш докато то е живо. Ако не си сигурен, че можеш да бъдеш отговорен или че не няма да можеш да се грижиш за него в някакъв момент, то те съветваме на този етап да не осиновяваш куче.
  Осиновяването на куче, което вече е било изоставяно не един път е още по-голяма отговорност, защото би травмирало кучето завинаги, ако отново преживее този стрес или разочарование.
 2. Да се свържеш с нас чрез формата по долу или да попълниш нашата анкета за кандидат осиновители, а ние ще се свържеш с теб след това или да дойдеш направо на организираните разходки всяка събота в Общинския приют в Горни Богров.
 3. Да отделиш достатъчно време за опознаване и разходка с кучето, което искаш да осиновиш. Благодарение на тези срещи ще можеш да прецениш дали характера на кучето пасва на твоите нужди или тези на семейството ти и също дали ти самия можеш да се погрижиш за неговите нужди. Те могат да бъдат от всякакво – задължителните ветеринарни грижи за всеки домашен любимец, също специфични такива, по-дълги разходки, изразходване на енергия, работа върху поведението му, емоционалните му нужди и разбира се – търпение докато свиква в новата обстановка.

Попитай и се запознай с

Рокси

Share your love

Абонирай се за нашите новини!

Бъди информиран за всички наши новини, кампании и нови кучета, които търсят своя дом!