Ронда търси дом!

 • Име: Ронда търси дом
 • Пол: Женски
 • Години: 2 г.
 • Килограми: 25 кг.
 • Цвят: Кафява
 • Статус: Търси дом!

Общинският приют в Горни Богров е дом за Ронда от 2021 година.

Още една муцунка, която с нетърпение чака съботите, за да изразходи натрупаната енергия и да се порадва на компанията на доброволците. 
Ронда е на около 2-3 годинки и хич не може да се примири с живота в клетка. Понякога даже полянката в приюта й е тясна. Една разходка с нея преминава през най-различни етапи: задължително тичане за загрявка, последвано от ходене в стил маратон и понеже вие вече сте уморени, но не и тя – завършва с игра на топка в заграждението.


Ронда живееше в обща клетка с друг от нашите питоподобни, но от една година вече се шири в собствено пространство. 
Въпреки че всяка събота тя си има доброволец изцяло подчинен на нейната енергия, тя мечтае за живот навън с човек, готов да споделя всякакви спортни дейности с нея. 

Ронда е кастрирана, чипирана, ваксинирана и има европаспорт

 • Ако виждаш новия член на семейството си в лицето на Ронда – попълни анкетата ни за осиновяване, свържи се с нас чрез формата по долу или ела на разходка всяка събота от 10 до 14 часа в Общинският приют в Горни Богров.
 • Ако не можеш да я вземеш у дома, но искаш да помогнеш – сподели линка с историята й.

Процедура за осиновяване

За да осиновиш куче от породата питбул или питоподобно е нужно:

 1. Да обмислиш добре решението си. Домашният любимец е голяма отговорност, която ти поемаш докато то е живо. Ако не си сигурен, че можеш да бъдеш отговорен или че не няма да можеш да се грижиш за него в някакъв момент, то те съветваме на този етап да не осиновяваш куче.
  Осиновяването на куче, което вече е било изоставяно не един път е още по-голяма отговорност, защото би травмирало кучето завинаги, ако отново преживее този стрес или разочарование.
 2. Да се свържеш с нас чрез формата по долу или да попълниш нашата анкета за кандидат осиновители, а ние ще се свържеш с теб след това или да дойдеш направо на организираните разходки всяка събота в Общинския приют в Горни Богров.
 3. Да отделиш достатъчно време за опознаване и разходка с кучето, което искаш да осиновиш. Благодарение на тези срещи ще можеш да прецениш дали характера на кучето пасва на твоите нужди или тези на семейството ти и също дали ти самия можеш да се погрижиш за неговите нужди. Те могат да бъдат от всякакво – задължителните ветеринарни грижи за всеки домашен любимец, също специфични такива, по-дълги разходки, изразходване на енергия, работа върху поведението му, емоционалните му нужди и разбира се – търпение докато свиква в новата обстановка.

Попитай и се запознай с

Ронда

Share your love

Абонирай се за нашите новини!

Бъди информиран за всички наши новини, кампании и нови кучета, които търсят своя дом!