Роузи търси спешно приемен или постоянен дом!

 • Име: Роузи
 • Пол: Женски
 • Години: 5 г.
 • Килограми: 23 кг.
 • Цвят: Кафяв
 • Статус: Търси дом!

Общинският приют в Горни Богров е дом за Роузи от 2022 година.

Има кучета, на които не познаваме историята. Те обаче са толкова любезни, че на всяка разходка ни показват нещо ново от себе си. Роузи дойде – не знаем откъде, но сякаш винаги ни е познавала. Не пести ласки и прегръдки. На по-енергичните хора показва колко обича да играе с топка. По-неопитните тя изчаква и върви спокойно на повод. Бързо учи команди и е изпълнителна, иска да се хареса на всеки. Не проявява интерес към другите кучета – хората са й важни. 


На разходките започнахме да забелязваме, че Роузи накуцва. Заведохме я на лекар и там ни казаха, че има вродена луксация на капачката, което е довело и до скъсване на мускулче. Тя може да се оправи, но не това не може да се случи докато живее в приюта, тъй като след операцията ще са необходими всекидневни грижи. 
Търси приемен или постоянен дом за да можем да й помогнем. Ако искате да се запознаете с нея, елате тя сама ще ви покаже всичко, за което ние ви говорим. А очите й ще ви подскажат, че тя все още вярва на хората. 

Роузи кастрирана, чипирана, ваксинирана и има европаспорт

 • Ако виждаш новия член на семейството си в лицето на Роузи – попълни анкетата ни за осиновяване, свържи се с нас чрез формата по долу или ела на разходка всяка събота от 10 до 14 часа в Общинският приют в Горни Богров.
 • Ако не можеш да я вземеш у дома, но искаш да помогнеш – сподели линка с историята й.

Процедура за осиновяване

За да осиновиш куче от породата питбул или питоподобно е нужно:

 1. Да обмислиш добре решението си. Домашният любимец е голяма отговорност, която ти поемаш докато то е живо. Ако не си сигурен, че можеш да бъдеш отговорен или че не няма да можеш да се грижиш за него в някакъв момент, то те съветваме на този етап да не осиновяваш куче.
  Осиновяването на куче, което вече е било изоставяно не един път е още по-голяма отговорност, защото би травмирало кучето завинаги, ако отново преживее този стрес или разочарование.
 2. Да се свържеш с нас чрез формата по долу или да попълниш нашата анкета за кандидат осиновители, а ние ще се свържеш с теб след това или да дойдеш направо на организираните разходки всяка събота в Общинския приют в Горни Богров.
 3. Да отделиш достатъчно време за опознаване и разходка с кучето, което искаш да осиновиш. Благодарение на тези срещи ще можеш да прецениш дали характера на кучето пасва на твоите нужди или тези на семейството ти и също дали ти самия можеш да се погрижиш за неговите нужди. Те могат да бъдат от всякакво – задължителните ветеринарни грижи за всеки домашен любимец, също специфични такива, по-дълги разходки, изразходване на енергия, работа върху поведението му, емоционалните му нужди и разбира се – търпение докато свиква в новата обстановка.

Попитай и се запознай с

Роузи

Share your love

Абонирай се за нашите новини!

Бъди информиран за всички наши новини, кампании и нови кучета, които търсят своя дом!