Семейство Адамс

Семейство Адамс търси дом

 • Име: Семейство Адамс
 • Пол: Женски и мъжки
 • Килограми: 20 кг.
 • Цвят: Светло кафяви
 • Статус: Търсят дом!

Общинският приют в Горни Богров е дом за Мортиша и Пъгсли от 2021 година.

“Те се скитаха в полето,винаги двама, винаги”… двете ни усмихнати хлапета Мортиша и Пъгсли – майка и син.

До този момент споделили всяка част от съдбата си заедно. Те дойдоха в приюта през зимата на 2021 година и показаха веднага желание за екстремнооо лежерни разходки. А който казва, че трудно се гледат две кучета, не се е запознал с тях.

Те делят всичко – лакомства и прегръдки. А вие получавате двойно целувки! Обещаваме ви, че ще се влюбите в тях!

Мортиша и Пъгсли са кастрирани, чипирани, ваксинирани и имат европаспорт

 • Ако виждаш новите членове на семейството си в лицето на Мортиша и Пъгсли – попълни анкетата ни за осиновяване, свържи се с нас чрез формата по долу или ела на разходка всяка събота от 10 до 14 часа в Общинският приют в Горни Богров.
 • Ако не можеш да го вземеш у дома, но искаш да помогнеш – сподели линка с историята му.

Процедура за осиновяване

За да осиновиш куче от породата питбул или питоподобно е нужно:

 1. Да обмислиш добре решението си. Домашният любимец е голяма отговорност, която ти поемаш докато то е живо. Ако не си сигурен, че можеш да бъдеш отговорен или че не няма да можеш да се грижиш за него в някакъв момент, то те съветваме на този етап да не осиновяваш куче.
  Осиновяването на куче, което вече е било изоставяно не един път е още по-голяма отговорност, защото би травмирало кучето завинаги, ако отново преживее този стрес или разочарование.
 2. Да се свържеш с нас чрез формата по долу или да попълниш нашата анкета за кандидат осиновители, а ние ще се свържеш с теб след това или да дойдеш направо на организираните разходки всяка събота в Общинския приют в Горни Богров.
 3. Да отделиш достатъчно време за опознаване и разходка с кучето, което искаш да осиновиш. Благодарение на тези срещи ще можеш да прецениш дали характера на кучето пасва на твоите нужди или тези на семейството ти и също дали ти самия можеш да се погрижиш за неговите нужди. Те могат да бъдат от всякакво – задължителните ветеринарни грижи за всеки домашен любимец, също специфични такива, по-дълги разходки, изразходване на енергия, работа върху поведението му, емоционалните му нужди и разбира се – търпение докато свиква в новата обстановка.

Попитай и се запознай с

Семейство Адамс

Share your love

Абонирай се за нашите новини!

Бъди информиран за всички наши новини, кампании и нови кучета, които търсят своя дом!