Слънчевият Хадес

Слънчевият Хадес търси дом!

 • Име: Слънчевият Хадес
 • Пол: Мъжки
 • Години: 4 г.
 • Килограми: 26 кг.
 • Цвят: Кафяво-черен
 • Статус: Търси дом!

Общинският приют в Горни Богров е дом за Хадес от 2021 година.

Тъжно е когато младо и изпълнено с енергия куче, е принудено да отброява студените самотни дни в клетката в приюта.
Този слънчев и космат господин е на около 4-годишна възраст, като в приюта е прекарал около година и половина от живота си. Той е един от късметлийте, който имат свой собствен роб! Така де, доброволец… Вики, личния доброволец на Хадес, казва за него, че всеки път я изненадва колко е усмихнат, независимо от “присъдата” наречена приют. Също казва, че е невероятен глезльо, който на първо място пред кренвиршите (лакомствата), би избрал единствено прегръдките и играта /или обратното/. 

Момчето е изключително добронамерено и внимателно към хора и деца, но пък към други кучета проявява характер.
Пълен е с енергия, обича разходките, тичането, като най-любими са му игрите с топка. А чешането по коремчето е истинско блаженство. На повод ходи спокойно и се контролира лесно. 

Търсим късметлията, който ще спечели сърцето на прекрасното ни момче Хадес. 

Хадес е кастриран, чипиран, ваксиниран и има европаспорт

 • Ако виждаш новия член на семейството си в лицето на Хадес – попълни анкетата ни за осиновяване, свържи се с нас чрез формата по долу или ела на разходка всяка събота от 10 до 14 часа в Общинският приют в Горни Богров.
 • Ако не можеш да го вземеш у дома, но искаш да помогнеш – сподели линка с историята му.

Процедура за осиновяване

За да осиновиш куче от породата питбул или питоподобно е нужно:

 1. Да обмислиш добре решението си. Домашният любимец е голяма отговорност, която ти поемаш докато то е живо. Ако не си сигурен, че можеш да бъдеш отговорен или че не няма да можеш да се грижиш за него в някакъв момент, то те съветваме на този етап да не осиновяваш куче.
  Осиновяването на куче, което вече е било изоставяно не един път е още по-голяма отговорност, защото би травмирало кучето завинаги, ако отново преживее този стрес или разочарование.
 2. Да се свържеш с нас чрез формата по долу или да попълниш нашата анкета за кандидат осиновители, а ние ще се свържеш с теб след това или да дойдеш направо на организираните разходки всяка събота в Общинския приют в Горни Богров.
 3. Да отделиш достатъчно време за опознаване и разходка с кучето, което искаш да осиновиш. Благодарение на тези срещи ще можеш да прецениш дали характера на кучето пасва на твоите нужди или тези на семейството ти и също дали ти самия можеш да се погрижиш за неговите нужди. Те могат да бъдат от всякакво – задължителните ветеринарни грижи за всеки домашен любимец, също специфични такива, по-дълги разходки, изразходване на енергия, работа върху поведението му, емоционалните му нужди и разбира се – търпение докато свиква в новата обстановка.

Попитай и се запознай с

Слънчевият Хадес

Share your love

Абонирай се за нашите новини!

Бъди информиран за всички наши новини, кампании и нови кучета, които търсят своя дом!