Тигър търси дом!

 • Име: Тигър
 • Пол: Мъжки
 • Години: 4 г.
 • Килограми: 26 кг.
 • Цвят: Кафяв
 • Статус: Тигър търси дом!

Общинският приют в Горни Богров е дом за Тигър от 2021 година.

Сигурно не сте си представяли, но на разходките в събота често се чува: “Разходен ли е Тигър?” 
На тигрите мястото е в саваната, но и ние си имаме един! Представяме ви кучето с най-уникална украска. В момента той обитава единична клетка, но смятаме, че има нужда от свободата да бъде цар в нечий дом. 

Около четири годишен, Тигър очаква с нетърпение всяка разходка, защото кипи от енергия! 
Обича да играе с топка и да тича. Ако и вие обичате дълги разходки, може да сте точно неговият човек!

Процедура за осиновяване

За да осиновиш куче от породата питбул или питоподобно е нужно:

 1. Да обмислиш добре решението си. Домашният любимец е голяма отговорност, която ти поемаш докато то е живо. Ако не си сигурен, че можеш да бъдеш отговорен или че не няма да можеш да се грижиш за него в някакъв момент, то те съветваме на този етап да не осиновяваш куче.
  Осиновяването на куче, което вече е било изоставяно не един път е още по-голяма отговорност, защото би травмирало кучето завинаги, ако отново преживее този стрес или разочарование.
 2. Да се свържеш с нас чрез формата по долу или да попълниш нашата анкета за кандидат осиновители, а ние ще се свържеш с теб след това или да дойдеш направо на организираните разходки всяка събота в Общинския приют в Горни Богров.
 3. Да отделиш достатъчно време за опознаване и разходка с кучето, което искаш да осиновиш. Благодарение на тези срещи ще можеш да прецениш дали характера на кучето пасва на твоите нужди или тези на семейството ти и също дали ти самия можеш да се погрижиш за неговите нужди. Те могат да бъдат от всякакво – задължителните ветеринарни грижи за всеки домашен любимец, също специфични такива, по-дълги разходки, изразходване на енергия, работа върху поведението му, емоционалните му нужди и разбира се – търпение докато свиква в новата обстановка.

Попитай и се запознай с

Тигър

Share your love

Абонирай се за нашите новини!

Бъди информиран за всички наши новини, кампании и нови кучета, които търсят своя дом!