Тоби търси дом!

 • Име: Тоби
 • Пол: Мъжки
 • Години: 5 г.
 • Килограми: 20 кг.
 • Цвят: Черен
 • Статус: Търси дом

Общинският приют в Горни Богров е дом за Тоби от 2019 година.

Тоби е открит в много лошо състояние, целият нахапан и в белези. Със сигурност не е ползван с добри цели, но съдбата му се усмихва, защото попада в Общинския приют за кучета, където ние имаме възможността да му върнем надеждата.

Той едно от най-енергичните кучета в приюта. Не знаем дали защото излиза само веднъж седмично на разходка или просто защото имам огромен енергиен запас, чийто край никой няма да разбере докъде се простира. Най-голямата му мечта е да си има дворче, в което да тича на воля и стопанин, с който заедно да горят калории в игри. Освен тичането, другото му любимо занимание е да се наслаждава на времето прекарано в човешка компания. До скоро не знаеше какво са прегръдки и милувки, но ги преоткри и те се нареждат на първо място дори преди тичането и игрите. Търсим му уравновесен и търпелив човек, който да знае кога и как да подходи.


Тоби е чувал, че някъде там има едно място наречено дом. Но дали съществува….той чака с нетърпение да разбере!

Тоби е кастриран, чипиран, ваксиниран и има европаспорт

 • Ако виждаш новия член на семейството си в лицето на Тоби – попълни анкетата ни за осиновяване, свържи се с нас чрез формата по долу или ела на разходка всяка събота от 10 до 14 часа в Общинският приют в Горни Богров.
 • Ако не можеш да го вземеш у дома, но искаш да помогнеш – сподели линка с историята му.

Процедура за осиновяване

За да осиновиш куче от породата питбул или питоподобно е нужно:

 1. Да обмислиш добре решението си. Домашният любимец е голяма отговорност, която ти поемаш докато то е живо. Ако не си сигурен, че можеш да бъдеш отговорен или че не няма да можеш да се грижиш за него в някакъв момент, то те съветваме на този етап да не осиновяваш куче.
  Осиновяването на куче, което вече е било изоставяно не един път е още по-голяма отговорност, защото би травмирало кучето завинаги, ако отново преживее този стрес или разочарование.
 2. Да се свържеш с нас чрез формата по долу или да попълниш нашата анкета за кандидат осиновители, а ние ще се свържеш с теб след това или да дойдеш направо на организираните разходки всяка събота в Общинския приют в Горни Богров.
 3. Да отделиш достатъчно време за опознаване и разходка с кучето, което искаш да осиновиш. Благодарение на тези срещи ще можеш да прецениш дали характера на кучето пасва на твоите нужди или тези на семейството ти и също дали ти самия можеш да се погрижиш за неговите нужди. Те могат да бъдат от всякакво – задължителните ветеринарни грижи за всеки домашен любимец, също специфични такива, по-дълги разходки, изразходване на енергия, работа върху поведението му, емоционалните му нужди и разбира се – търпение докато свиква в новата обстановка.

Попитай и се запознай с

Тоби

Share your love

Абонирай се за нашите новини!

Бъди информиран за всички наши новини, кампании и нови кучета, които търсят своя дом!