Зак търси дом!

 • Име: Зак
 • Пол: Мъжки
 • Години: 3 г.
 • Килограми: 23 кг.
 • Цвят: Кафяво-бял
 • Статус: Търси дом!

Общинският приют в Горни Богров е дом за Зак от 2021 година.

Зак до скоро е имал семейство, докато не попада на улицата, а след това в приюта. Но това не го отчайва. Той чака с нетърпение всяка събота – денят за разходки, по време на които може да се порадва на човешка ласка и красотата на маргаритките. Куче с характер е (но кой си няма такъв?), леко своенравен и буен в началото по време на разходка, но причината е неизразходваната през седмицата енергия в него.

Той е още в процес на социализация и не е подходя за съжителство с други кучета на този етап. Но разбира се това не е изключено, ако стопанина има достатъчно опит и търпение. Бързо учи нови неща /дори и без лакомства/, върви отлично на повод, енергичен е /ще тича и играе с теб бъдещи колкото пожелаеш/, умен е, възприемчив, нежен и внимателен.

Зак е кастриран, чипиран, ваксиниран и има европаспорт

 • Ако виждаш новия член на семейството си в лицето на Зак – попълни анкетата ни за осиновяване, свържи се с нас чрез формата по долу или ела на разходка всяка събота от 10 до 14 часа в Общинският приют в Горни Богров.
 • Ако не можеш да го вземеш у дома, но искаш да помогнеш – сподели линка с историята му.

Процедура за осиновяване

За да осиновиш куче от породата питбул или питоподобно е нужно:

 1. Да обмислиш добре решението си. Домашният любимец е голяма отговорност, която ти поемаш докато то е живо. Ако не си сигурен, че можеш да бъдеш отговорен или че не няма да можеш да се грижиш за него в някакъв момент, то те съветваме на този етап да не осиновяваш куче.
  Осиновяването на куче, което вече е било изоставяно не един път е още по-голяма отговорност, защото би травмирало кучето завинаги, ако отново преживее този стрес или разочарование.
 2. Да се свържеш с нас чрез формата по долу или да попълниш нашата анкета за кандидат осиновители, а ние ще се свържеш с теб след това или да дойдеш направо на организираните разходки всяка събота в Общинския приют в Горни Богров.
 3. Да отделиш достатъчно време за опознаване и разходка с кучето, което искаш да осиновиш. Благодарение на тези срещи ще можеш да прецениш дали характера на кучето пасва на твоите нужди или тези на семейството ти и също дали ти самия можеш да се погрижиш за неговите нужди. Те могат да бъдат от всякакво – задължителните ветеринарни грижи за всеки домашен любимец, също специфични такива, по-дълги разходки, изразходване на енергия, работа върху поведението му, емоционалните му нужди и разбира се – търпение докато свиква в новата обстановка.

Попитай и се запознай с

Зак

Share your love

Абонирай се за нашите новини!

Бъди информиран за всички наши новини, кампании и нови кучета, които търсят своя дом!