Свържи се с нас!

Контакт с нас

Свържете се с нас по всяко време!

Често задавани въпроси:

Ако кучето живее в Общинският приют можете да се запознаете с него като посетите организираните ни разходки всяка събота от 10 до 14 ч. За да имате пълноценна разходка желателно е да бъдете там възможно най-рано, най-късно в 12:30-13:00 ч.
Ако кучето е в приемен дом или в стационар/хотел за да се запознаете с него е необходимо да се свържете с нас чрез формата за контакт, имейл адресът или страницата ни във Facebook.

Приютът се намира в село Горни Богров. Най-удобния транспорт е с личен автомобил, но ако не разполагате с такъв може да хванете автобус номер 90 и да слезете на спирка „Ханчето“, след което да повървите пеша 5 минути.

За себе си препоръчваме да вземете дрехи за преобличане, слънцезащитен крем за топлите сезони, топли дрехи, ръкавици и шапка за студените сезони, храна и вода.
А за кучетата можете да донесете – пакетирана храна (консерви, наградки, гранули), одеала, играчки, други ненужни кучешки неща;

Кучетата се извеждат от старшите доброволци, които ще ви дадат куче за разходка спрямо вашият опит с водене на куче на повод.
По време на разходка в никакъв случай не бива да доближавате кучето, което разхождате до друго куче.
На територията на приюта има заграждание, в което може да бъде пуснато кучето, което разхождате за да потича. Разходката продължава около 30-40 минути, след което кучето се връща на отговорниците

paw

Осинови Питбул

certificate

Стани доброволец

Пишете ни

Изпрати ни съобщение

Организирани разходки

Общински приют Горни Богров

Събота 09:00 – 14:00 ч
(без официални празници)

Адрес

София, с. Горни Богров,

разклона за Елин Пелин

Абонирай се за нашите новини!

Бъди информиран за всички наши новини, кампании и нови кучета, които търсят своя дом!