Ариа търси дом!

 • Име: Ариа
 • Пол: Женски
 • Години: 2 г.
 • Килограми: 20 кг.
 • Цвят: Черен
 • Статус: Търси дом!

Общинският приют в Горни Богров е дом за Ариа от 2022 година

Ариа бе прибрана от улицата, където със сигурност трудно е оцелявала. Там е страшно място за куче като нея. Не е могла да се пребори за храна, затова когато пристигна, бе кожа и кости. В приюта определено успя да качи килограми и със сигурност се чувства по-добре, отколкото на улицата. Получава храна всеки ден, а всяка събота излиза и на дъъълга разходка с доброволците в приюта. Да, само веднъж седмично е, но през този ден тя получава внимание и любов, така ценни за нея.

Ариа е на около годинка и половина- две и е ужасно любеобвилна и обожава човешката компания. В началото й бе трудно да върви на повод, но с търпение и старание от нейна страна, вече се разхожда като истинско домашно куче. Да, няма все още дом, но е чувала, че някои от кучетата бързо ги откриват техните хора и вярва, че скоро ще получи и тя своя шанс.

 

Ариа кастрирана, чипирана, ваксинирана и има европаспорт

Процедура за осиновяване

За да осиновиш куче от породата питбул или питоподобно е нужно:

 1. Да обмислиш добре решението си. Домашният любимец е голяма отговорност, която ти поемаш докато то е живо. Ако не си сигурен, че можеш да бъдеш отговорен или че не няма да можеш да се грижиш за него в някакъв момент, то те съветваме на този етап да не осиновяваш куче.
  Осиновяването на куче, което вече е било изоставяно не един път е още по-голяма отговорност, защото би травмирало кучето завинаги, ако отново преживее този стрес или разочарование.
 2. Да се свържеш с нас чрез формата по долу или да попълниш нашата анкета за кандидат осиновители, а ние ще се свържеш с теб след това или да дойдеш направо на организираните разходки всяка събота в Общинския приют в Горни Богров.
 3. Да отделиш достатъчно време за опознаване и разходка с кучето, което искаш да осиновиш. Благодарение на тези срещи ще можеш да прецениш дали характера на кучето пасва на твоите нужди или тези на семейството ти и също дали ти самия можеш да се погрижиш за неговите нужди. Те могат да бъдат от всякакво – задължителните ветеринарни грижи за всеки домашен любимец, също специфични такива, по-дълги разходки, изразходване на енергия, работа върху поведението му, емоционалните му нужди и разбира се – търпение докато свиква в новата обстановка.

Попитай и се запознай с

Ариа

Share your love

Абонирай се за нашите новини!

Бъди информиран за всички наши новини, кампании и нови кучета, които търсят своя дом!