Блог

81237f3c 5609 4756 8768 ffda75b567d8

Често срещани погрешни схващания за породата питбул

Питбулите са тази порода кучета, която често бива в центъра на редица спорове. За съжаление, те са заобиколени от много погрешни схващания, които са довели до неразбиране и дори страх към тази порода. В днешната статия ще разгледаме някои от най-разпространените погрешни схващания за питбулите и истината зад тях.
ded96efe c3ad 4195 a1dc f7d6cacbf631

Характеристики и история на породата Питбул 

Питбулите са порода кучета, която през годините е била обект на много различни разбирания. Въпреки, че според някои хора питбулите са опасни кучета, те са обичани от мнозина като верни и любящи приятели. Днес ще разгледаме подробно историята и характеристиките на породата питбул.
untitled design

Видимо изгубено куче на улицата – какво да направим?

За съжаление, все по-често зачестяват случаите на изгубени или изхвърлени домашни любимци. Истината е, че което и да е до скоро домашно куче трудно би оцеляло на улицата. До скоро разхождани само по определени пътища, домашните кучета по-трудно се ориентират да намерят своя дом, както и да се справят с опасностите на околната среда.
american pit bull foundation 01

Как да адаптирате осиновеното куче към новия му живот?

Кучетата са изключителни животни и тяхната способност и желание да създават дълбоки и любящи връзки с хората е необикновена. Осиновявайки, вие наистина давате на вашето куче невероятен подарък – втори шанс.

Абонирай се за нашите новини!

Бъди информиран за всички наши новини, кампании и нови кучета, които търсят своя дом!