Барти търси дом!

 • Име: Барти
 • Пол: Мъжки
 • Години: 7 г.
 • Килограми: 23 кг.
 • Цвят: Бяло и кафяво
 • Статус: Търси дом

Общинският приют в Горни Богров е дом за Барти от 2022 година.

Но историята му в приюта започва още през 2017 година…. Когато отново той живееше там.

Да попаднеш отново в приюта и то след години – това е историята, която никой от нас не иска да разказва. Осиновен 2017 от приюта, Барти се оказа отново тук пет години по-късно. Стресът го беше съсипал и физически – беше дошъл при нас кожа и кости. Едва изминаваше няколко обиколки на поляната поради липса на енергия. Искаше само да лежи и да получава ласки. С упоритостта на доброволците Барти възвърна форма и започна да се възползва от времето с тях всяка събота максимално.

Това, което търсим за Барти, е дом, където да бъде единствен домашен любимец и опитен човек, който да има сърцето и желанието да го спечели.

Барти е кастриран, чипиран, ваксиниран и има европаспорт

 • Ако виждаш новия член на семейството си в лицето на Барти – попълни анкетата ни за осиновяване, свържи се с нас чрез формата по долу или ела на разходка всяка събота от 10 до 14 часа в Общинският приют в Горни Богров.
 • Ако не можеш да го вземеш у дома, но искаш да помогнеш – сподели линка с историята му.

Процедура за осиновяване

За да осиновиш куче от породата питбул или питоподобно е нужно:

 1. Да обмислиш добре решението си. Домашният любимец е голяма отговорност, която ти поемаш докато то е живо. Ако не си сигурен, че можеш да бъдеш отговорен или че не няма да можеш да се грижиш за него в някакъв момент, то те съветваме на този етап да не осиновяваш куче.
  Осиновяването на куче, което вече е било изоставяно не един път е още по-голяма отговорност, защото би травмирало кучето завинаги, ако отново преживее този стрес или разочарование.
 2. Да се свържеш с нас чрез формата по долу или да попълниш нашата анкета за кандидат осиновители, а ние ще се свържеш с теб след това или да дойдеш направо на организираните разходки всяка събота в Общинския приют в Горни Богров.
 3. Да отделиш достатъчно време за опознаване и разходка с кучето, което искаш да осиновиш. Благодарение на тези срещи ще можеш да прецениш дали характера на кучето пасва на твоите нужди или тези на семейството ти и също дали ти самия можеш да се погрижиш за неговите нужди. Те могат да бъдат от всякакво – задължителните ветеринарни грижи за всеки домашен любимец, също специфични такива, по-дълги разходки, изразходване на енергия, работа върху поведението му, емоционалните му нужди и разбира се – търпение докато свиква в новата обстановка.

Попитай и се запознай с

Барти

Share your love

Абонирай се за нашите новини!

Бъди информиран за всички наши новини, кампании и нови кучета, които търсят своя дом!