Кай търси дом!

 • Име: Кай
 • Пол: Мъжки
 • Години: 5 г.
 • Килограми: 27 кг.
 • Цвят: Кафяв
 • Статус: Търси дом!

Общинският приют в Горни Богров е дом за Кай от 2021 година.

Кай е един от нашите странни миксове. Дребен, но с его на голямо куче. Той има две цели като стигне в събота полянката ни за разходки. Първо – да намери нова топка за колекцията си. Второ – да обиколи поне сто пъти да покаже на всички какво е завоювал. Топката не се дава на никой, а прилежно се прибира в къщичката. Може би, все още чака човек, който да заслужи тази привилегия. Обича да похапва, но не й наградки.. те пречат на това да държи топката.

Ами, трябва си да си майстор на комуникацията с кучета, че да го накараш да остави трофея си. Иначе, с топка в уста вече върви спокойно и си обикаля с кеф. Елате да ви го демонстрира.

Кай е кастриран, чипиран, ваксиниран и има европаспорт

 • Ако виждаш новия член на семейството си в лицето на Кай – попълни анкетата ни за осиновяване, свържи се с нас чрез формата по долу или ела на разходка всяка събота от 10 до 14 часа в Общинският приют в Горни Богров.
 • Ако не можеш да го вземеш у дома, но искаш да помогнеш – сподели линка с историята му.

Процедура за осиновяване

За да осиновиш куче от породата питбул или питоподобно е нужно:

 1. Да обмислиш добре решението си. Домашният любимец е голяма отговорност, която ти поемаш докато то е живо. Ако не си сигурен, че можеш да бъдеш отговорен или че не няма да можеш да се грижиш за него в някакъв момент, то те съветваме на този етап да не осиновяваш куче.
  Осиновяването на куче, което вече е било изоставяно не един път е още по-голяма отговорност, защото би травмирало кучето завинаги, ако отново преживее този стрес или разочарование.
 2. Да се свържеш с нас чрез формата по долу или да попълниш нашата анкета за кандидат осиновители, а ние ще се свържеш с теб след това или да дойдеш направо на организираните разходки всяка събота в Общинския приют в Горни Богров.
 3. Да отделиш достатъчно време за опознаване и разходка с кучето, което искаш да осиновиш. Благодарение на тези срещи ще можеш да прецениш дали характера на кучето пасва на твоите нужди или тези на семейството ти и също дали ти самия можеш да се погрижиш за неговите нужди. Те могат да бъдат от всякакво – задължителните ветеринарни грижи за всеки домашен любимец, също специфични такива, по-дълги разходки, изразходване на енергия, работа върху поведението му, емоционалните му нужди и разбира се – търпение докато свиква в новата обстановка.

Попитай и се запознай с

Кай

Share your love

Абонирай се за нашите новини!

Бъди информиран за всички наши новини, кампании и нови кучета, които търсят своя дом!