Зарк търси дом

 • Име: Зарк
 • Пол: Мъжки
 • Години: 5 г.
 • Килограми: 28 кг.
 • Цвят: Кафяв
 • Статус: Търси дом!

Общинският приют в Горни Богров е дом за Зарк от 2018 година.

Познал живота у дома няколко години, Зарк бе тотално шокиран когато бе изоставен в приюта. Първият един месец беше много труден за него – не спираше да плаче в клетката си и отслабна от мъка. С много усилия успяхме да го накараме отново да повярва в хората и той успя да печели сърцето на едно семейство, което му даде шанс за нов живот и тъкмо припомнил си какво е у дома – той бе върнат в приюта отново след една година. Това бе второ разочарование за него.

Ние вярваме, че някъде там е неговият човек, който ще подходи с правилната грижа, възпитание и отношение. Перфектният стопанин би имал опит с породата и търпение да се учат заедно.

Зарк е кастриран, чипиран, ваксиниран и има европаспорт

 • Ако виждаш новия член на семейството си в лицето на Зарк– попълни анкетата ни за осиновяване, свържи се с нас чрез формата по долу или ела на разходка всяка събота от 10 до 14 часа в Общинският приют в Горни Богров.
 • Ако не можеш да го вземеш у дома, но искаш да помогнеш – сподели линка с историята му.

Процедура за осиновяване

За да осиновиш куче от породата питбул или питоподобно е нужно:

 1. Да обмислиш добре решението си. Домашният любимец е голяма отговорност, която ти поемаш докато то е живо. Ако не си сигурен, че можеш да бъдеш отговорен или че не няма да можеш да се грижиш за него в някакъв момент, то те съветваме на този етап да не осиновяваш куче.
  Осиновяването на куче, което вече е било изоставяно не един път е още по-голяма отговорност, защото би травмирало кучето завинаги, ако отново преживее този стрес или разочарование.
 2. Да се свържеш с нас чрез формата по долу или да попълниш нашата анкета за кандидат осиновители, а ние ще се свържеш с теб след това или да дойдеш направо на организираните разходки всяка събота в Общинския приют в Горни Богров.
 3. Да отделиш достатъчно време за опознаване и разходка с кучето, което искаш да осиновиш. Благодарение на тези срещи ще можеш да прецениш дали характера на кучето пасва на твоите нужди или тези на семейството ти и също дали ти самия можеш да се погрижиш за неговите нужди. Те могат да бъдат от всякакво – задължителните ветеринарни грижи за всеки домашен любимец, също специфични такива, по-дълги разходки, изразходване на енергия, работа върху поведението му, емоционалните му нужди и разбира се – търпение докато свиква в новата обстановка.

Попитай и се запознай с

Зарк

Share your love

Абонирай се за нашите новини!

Бъди информиран за всички наши новини, кампании и нови кучета, които търсят своя дом!